•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Packaging for Food Preservation

Matteo Alessandro Del Nobile, Amalia Conte
Livre broché | Anglais | Food Engineering
104,95 €
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Section I. Shelf life modeling of packaged food.- Direct Models for Shelf Life Prediction.- Influence of mass transport properties of films on the shelf life of packaged food.- Mechanistic models for shelf life prediction.- Section II. Low Environmental Impact Active Packaging.- Different approaches to manufacture active films.- Bio-based packaging materials for controlled release of active compounds.- Section III. New Strategies to Prolong Food Shelf Life.- Packaging Protection for Liquid Foods.- Minimally processed food: packaging for quality preservation.- Innovations in Fresh Dairy Products Packaging.- Packaging for Preservation of Meat- and Fish-Based Products.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
193
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781489996336
Date de parution :
09-08-15
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
290 g

Les avis