•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Preserving Everything

How to Can, Culture, Pickle, Freeze, Ferment, Dehydrate, Salt, Smoke, and Store Fruits, Vegetables, Meat, Milk, and More

Leda Meredith
Livre broché | Anglais | Countryman Know How
27,45 €
+ 54 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

How many ways can you preserve a strawberry? You can freeze it, dry it, pickle it, or can it. Milk gets cultured, or fermented, and is preserved as cheese or yogurt. Fish can be smoked, salted, dehydrated, and preserved in oil. Pork becomes jerky. Cucumbers become pickles. There is no end to the magic of food preservation, and in Preserving Everything, Leda Meredith leads readers--both newbies and old hands--in every sort of preservation technique imaginable.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
272
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781581572421
Date de parution :
04-08-14
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
203 mm x 203 mm
Poids :
612 g

Les avis