Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Biologie
  6. Biochimie
  7. protein and amino acid responses of broilers with low-energy diets

protein and amino acid responses of broilers with low-energy diets

effect of dietary protein and amino acids on the performance of broilers fed low-energy diets under tropical conditions

Usama Aftab, Muhammad Ashraf
Livre broché | Anglais
58,45 €
+ 116 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Energy is often considered as the start-point for least-cost diet formulation for poultry. Broilers have remarkable tendency to achieve certain gains for age, through modifying voluntary feed intake when offered an array of dietary energy. In this context, the decision regarding the 'optimum' dietary level of energy seems merely a function of the unit cost of energy and the premium achieved in terms of improved feed efficiency. This implies that, depending upon the availability and price of feedstuffs, there could have been situations where low-energy diets could prove economically more attractive. In context of this somewhat 'unconventional' scenario, it was realized that empirical evidence addressing the question that how the level of dietary protein and amino acids be adjusted when diets are to be formulated to contain low-energy is lacking. Present work highlights the response of broilers to graded levels of protein and amino acids in conjunction with low-energy diets and under the rearing conditions of tropical ambient.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
144
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783639236316
Date de parution :
03-09-10
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
222 g

Les avis