Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Protein Science

Arthur Lesk
Livre broché | Anglais | Oxford Biology Primers
64,45 €
+ 128 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Written primarily for students embarking on an undergraduate bioscience degree, this primer introduces students to the essential topics in protein science clearly and concisely by describing the basic chemical structure of proteins, the factors that stabilize protein structures, protein function, and protein evolution.

It begins by placing proteins in their general context in life. They are synthesized as amino-acid sequences encoded in genomes, and fold spontaneously to three-dimensional structures. This is the point where life makes the tremendous leap from the one-dimensional world of genome and amino-acid sequences, to the three-dimensional world of protein structures - indeed, the world which we inhabit.

Protein Science
prepares readers for later more advanced study of the subject, but will also leave readers who do not go on to such advanced study with a satisfying grasp of the essentials of the subject.

Protein Science is supported by online resources and is available for students and institutions to purchase in a variety of formats.

The e-book offers a mobile experience and convenient access along with functionality tools, navigation features and links that offer extra learning support: www.oxfordtextbooks.co.uk/ebooks

The online resources include:

For students:
- Self-test questions
- Animations of protein structures introduced in the text

For registered adopters of the book:
- Figures from the book, available to download

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
168
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780198846451
Date de parution :
07-03-22
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
192 mm x 249 mm
Poids :
353 g

Les avis