•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Rapid Antibody-Based Technologies in Food Analysis

Livre relié | Anglais | Food Chemistry, Function and Analysis | n° 15
324,45 €
+ 648 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

There is a worldwide problem with food contamination, with an increasing number of outbreaks, and food safety. Consequently, there is a need for rapid tracing of foods as well as requirements for food authentication. This book provides a description of antibody-based technologies used in food analysis. It focuses on key applications outlining the approaches used, their advantages and limitations, and future areas for development. An expert in the field has written each chapter and a number of case studies demonstrating the utility of each of the methods described is included. It is for researchers and scientists in the field who have to acquire, verify and use technologies for food analysis, food producers and processors, food safety and testing laboratories, and government agencies.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
352
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 15

Caractéristiques

EAN:
9781788013901
Date de parution :
18-06-19
Format:
Livre relié
Format numérique:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Dimensions :
165 mm x 234 mm
Poids :
680 g

Les avis