•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Real Pigs

Shifting Values in the Field of Local Pork

Brad Weiss
Livre broché | Anglais
33,95 €
+ 67 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

In addition to being one of the United States' largest pork producers, North Carolina is home to a developing niche market of pasture-raised pork. In Real Pigs Brad Weiss traces the desire for "authentic" local foods in the Piedmont region of central North Carolina as he follows farmers, butchers, and chefs through the process of breeding, raising, butchering, selling, and preparing pigs raised on pasture for consumption. Drawing on his experience working on Piedmont pig farms and at farmers' markets, Weiss explores the history, values, social relations, and practices that drive the pasture-raised pork market. He shows how pigs in the Piedmont become imbued with notions of authenticity, illuminating the ways the region's residents understand local notions of place and culture. Full of anecdotes and interviews with the market's primary figures, Real Pigs reminds us that what we eat and why have implications that resonate throughout the wider social, cultural, and historical world.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
312
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780822361572
Date de parution :
05-08-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 226 mm
Poids :
453 g

Les avis