Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Biologie
  6. Sciences de la vie
  7. Residues of Pesticides and Other Foreign Chemicals in Foods and Feeds / Rückstände Von Pesticiden Und Anderen Fremdstoffen in Nahrungs- Und Futtermitteln

Residues of Pesticides and Other Foreign Chemicals in Foods and Feeds / Rückstände Von Pesticiden Und Anderen Fremdstoffen in Nahrungs- Und Futtermitteln

Francis a Gunther
Livre broché | Anglais | Residue Reviews/Rückstandsberichte | n° 25
83,95 €
+ 167 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

That residues of pesticide and other "foreign" chemicals in food- stuffs are of concern to everyone everywhere is amply attested by the reception accorded previous volumes of "Residue Reviews" and by the gratifying enthusiasm, sincerity, and efforts shown by all the in- dividuals from whom manuscripts have been solicited. Despite much propaganda to the contrary, there can never be any serious question that pest-control chemicals and food-additive chemicals are essential to adequate food production, manufacture, marketing, and storage, yet without continuing surveillance and intelligent control some of those that persist in our foodstuffs could at times conceivably endanger the public health. Ensuring safety-in-use of these many chemicals is a dynamic challenge, for established ones are continually being dis- placed by newly developed ones more acceptable to food tech- nologists, pharmacologists, toxicologists, and changing pest-control requirements in progressive food-producing economies. These matters are of genuine concern to increasing numbers of governmental agencies and legislative bodies around the world, for some of these chemicals have resulted in a few mishaps from improper use. Adequate safety-in-use evaluations of any of these chemicals per- sisting into our foodstuffs are not simple matters, and they incorporate the considered judgments of many individuals highly trained in a variety of complex biological, chemical, food technological, medical, pharmacological, and toxicological disciplines.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
364
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 25

Caractéristiques

EAN:
9781461584452
Date de parution :
13-04-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
508 g

Les avis