Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Salt, Butter, Bones EBOOK

Mastering the art of great cooking

Nicole Pisani
Ebook | Anglais
3,99 €
+ 3 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

'Nicole is smart and generally brilliant' - Yottam Ottolenghi

-

Nicole Pisani - head chef at Ottolenghi's Nopi turned head chef at a London primary school - is one of the most exciting food talents around today. In this vibrant and beautiful cookbook she shares a treasured collection of recipes influenced by the many countries she's cooked in and the many chefs she's cooked with.


Salt. Butter. Bones celebrates what each of these ingredients represent: taste, flavour and the essence of everything. Every recipe explores bold flavours and innovative pairings and yet retains an elegant simplicity - by treating each ingredient with the reverence it deserves.

On top of chapters on fridge and larder staples; breakfast with friends; what to cook at the end of the day; and feasts to share with loved ones, Nicole explains some of the most innovative techniques in cooking today, ones that she developed during her many years as a chef in London's top restaurants, making them adaptable for home-cooking.

Innovative and evocative, Salt. Butter. Bones is a is a celebratory cookbook that captures the elegance of simple ingredients, written by one of the most dynamic, inquisitive chefs around.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780297608875
Date de parution :
05-09-18
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis