•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Biologie
  6. Salt tolerance in Cereal Crops-Past and Present Overview

Salt tolerance in Cereal Crops-Past and Present Overview

Growth parameters, Proiline, Abscisic Acid, Sodium, Potassium, Salt tolerance, Cereal Crops

Jehan Bakht, M Javed, M Shafi
Livre broché | Anglais
77,95 €
+ 155 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The economy of Pakistanis predominantely agrarian and the prosperity ofpeople depends upon the proper management of cultivated land. The agriculture sector contributes 24% to the Gross Domestic Product of Pakistani economy and involves 75% of the labour force. Largeareas of arable land suffer from salinity and waterlogging, leading to a multitude of problems. Approximately 16 million of Pakistan's 160 million people live in regions with salty water or saline soils. Salinity has a severe impact on farmers and their resource base, affecting approximately 6.30 million hectares of land. Each year a further 25,000 ha of productive land is lost due to salinity. This book provides fundamental knowledge of salinity tolerance in wheat genotypes. This book will provide first hand information for academician, researchers and students and should be a part of every scientific library around the country.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
212
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783639340969
Date de parution :
29-04-11
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
317 g

Les avis