•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Smokin' with Myron Mixon

Backyard 'Cue Made Simple from the Winningest Man in Barbecue: Recipes Made Simple, from the Winningest Man in Barbecue: A Cookbook Winningest Man in Barbecue

Kelly Alexander, Myron Mixon
Livre relié | Anglais
29,45 €
+ 58 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

In an easy to follow manner,"The Ultimate Guide to Smoking Meat, Fish" explains how to properly preserve meat in a way that is both delicious and healthy.

An essential cookbook for those who want to smoke meat without needing expert help from others.The guide includes chapters of beef, pork, lamb, seafood, poultry, jerky, sauces.

Make sure to try all of the recipes that you will find in this cookbook so that you won't miss any opportunity to enjoy the various flavours of grilled-to perfection dishes with your beloved family and friends.

Whether you are a serious hunter or angler seeking to cure and smoke your harvest or a consumer simply looking to save money while creating delicious treats at home, "The Ultimate Guide to Smoking Meat, Fish" can help you!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
80
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781803430553
Date de parution :
14-06-21
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
203 mm x 254 mm
Poids :
412 g

Les avis