•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Southern Food

At Home, on the Road, in History

John Egerton
Livre broché | Anglais | Chapel Hill Books
58,45 €
+ 116 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Hailed as an instant classic when it appeared in 1987, John Egerton's Southern Food captures the flavor and feel of what it has meant for southerners, over the generations, to gather at the table. This book is for reading, for cooking, for eating (in and out), for referring to, for browsing in, and, above all, for enjoying. Egerton first explores southern food in more than 200 restaurants in eleven southern states; he describes their specialties and recounts his conversations with owners, cooks, waiters, and customers. Then, because some of the best southern cooking is done at home, Egerton offers more than 150 regional recipes, including barbecue, spoonbread, muscadine jam, and key lime pie, with informative and amusing information about each one.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
416
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780807844175
Date de parution :
25-06-93
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
203 mm x 234 mm
Poids :
793 g

Les avis