•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Southwest Table

Traditional Cuisine from Texas, New Mexico, and Arizona

Dave DeWitt
Livre relié | Anglais
41,95 €
+ 83 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Récompenses

  • New Mexico Book Awards (Cooking) 2011
    Vainqueur

Description

Take a good measure of Southwest culinary history, blend it well with insights from area chefs and food experts, and add plenty of mouthwatering recipes with four-color food photography, not to mention fascinating historical images. What do you get? "The Southwest Table"--a vibrant, must-have volume on America's spiciest swath of states. Veteran cookbook author Dave DeWitt focuses on southwestern Texas, New Mexico, and Arizona--those areas most influenced by Native American and northern Mexican cookery, as well as American imports and techniques. These are the traditional locations for a unique cuisine--dating to prehistory--that continues to evolve. We often think of Southwestern cuisine as imported from Mexico, but parts of the Southwest "were" a part of Mexico for more than 200 years. In addition to nearly 200 recipes, the book includes a "Pepper Primer" and a glossary of Southwestern cooking terms and ingredients.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
288
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780762763924
Date de parution :
03-05-11
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
196 mm x 239 mm
Poids :
1020 g

Les avis