Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Steaming

Great Flavor, Healthy Meals

Brigid Treloar
Livre relié | Anglais | Tuttle Specials
12,45 €
+ 24 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Learn how to prepare meals that are both healthy and tasty with the recipes in this steaming cookbook!

Steaming is an ancient Asian cooking technique that will perfectly complement your contemporary eating habits. It is not only an easy and quick way to cook, but the results are also delicious and healthy: the steaming process gently envelops food with even heat to retain food's natural juices, vitamins, and minerals, which might otherwise be lost in the cooking water. Steaming food holds a firm texture, securing all of its flavor and brilliant color.

Steaming, the comprehensive guide to steaming food takes the home cook through each recipe with step-by-step instructions, and provides information on how to use a variety of steaming equipment, including tips for creating steaming implements at home.

Learn how to include steam cooking in the preparation of many meals, with 40 steaming recipes for:
  • Appetizers and starters
  • Rice, noodles and grains
  • Meat and poultry
  • Seafood
  • Vegetables and salads
  • Delicious desserts
Every chef needs a repertoire of steaming recipes. Your body and taste buds will both thank you when you start cooking with Steaming!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
96
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780794608101
Date de parution :
15-05-18
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
224 mm x 231 mm
Poids :
566 g

Les avis