•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Sustainability in the Hospitality Industry

Principles of Sustainable Operations

Willy Legrand, Joseph S Chen, Gabriel C M Laeis
Livre broché | Anglais
91,45 €
+ 182 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This foundational textbook investigates the economic, environmental and social sustainability issues facing the hospitality industry today, and explores ideas, solutions and strategies of how to manage operations in a sustainable way.

This updated fourth edition features new content including:

  • Research on nature-based solutions and zero-carbon approaches in facilities, technologies for energy, water and waste management, changes in consumer behaviour, and environmental and social impacts of food production
  • A new chapter on employees, diversity, inclusion and well-being in the industry
  • A new chapter on the challenges of operating in the Global South
  • More than 100 international industry case studies and focused info boxes
  • New practical exercises, discussion questions and research project ideas based on real-life sustainability scenarios

Accessible and comprehensive, this book is essential reading for all students as well as current and future managers in the hospitality industry.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
792
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780367532505
Date de parution :
29-07-22
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
170 mm x 244 mm
Poids :
1279 g

Les avis