Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Swedish Cakes

Jan Hedh
Livre relié | Anglais
34,95 €
+ 69 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Cake is the centerpiece of every birthday, every wedding, and every celebration. It can also bring enjoyment to an ordinary day, as a well-earned slice of delicious indulgence. Here are fifty-eight spectacular cakes from master confectioner and baker Jan Hedh, whose truly artistic touch with desserts is a pleasure to behold. He takes you into his kitchen and shows you the secrets behind his spectacular creations: the different types of batters and frosting, the best techniques for constructing layer cakes, and how to make professional-looking decorations.

Some of the tempting desserts featured here include:

  • Strawberry and Rhubarb Charlotte
  • Truffle Cake
  • Raspberry and Almond Layer Cake
  • Apple Meringue Cake
  • Marbled Chocolate Mousse Cake
  • Champagne Cake with Raspberry Jam
Also featured are full-color photographs by Charlotte Gawell, which not only display the cakes in all their mouthwatering glory, but also illustrate every step of the baking and decorating techniques, making even the most detailed and delicate processes easy to understand. This is a beautiful collection of ornate cakes that every baker will want to master!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
240
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781620870990
Date de parution :
13-11-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
224 mm x 282 mm
Poids :
1202 g

Les avis