En raison de l'affluence sans précédent, votre commande online avec livraison à domicile peut actuellement prendre un peu plus de temps que prévu. Besoin de quelque chose d'urgence ? Choisissez de retirer dans un magasin avec du stock. Nos magasins vous accueillent à bras ouverts !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
En raison de l'affluence sans précédent, votre commande online avec livraison à domicile peut actuellement prendre un peu plus de temps que prévu. Besoin de quelque chose d'urgence ? Choisissez de retirer dans un magasin avec du stock. Nos magasins vous accueillent à bras ouverts !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Sweet

Desserts from London's Ottolenghi [A Baking Book]

Yotam Ottolenghi, Helen Goh
Livre relié | Anglais
46,95 €
+ 93 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Récompenses

  • Goodreads Choice Award 2017
    Nominé

Description

NEW YORK TIMES BESTSELLER - A collection of over 110 recipes for sweets, baked goods, and confections from superstar chef Yotam Ottolenghi, thoroughly tested and updated.

Yotam Ottolenghi is widely beloved in the food world for his beautiful, inspirational, and award-winning cookbooks, as well as his London delis and fine dining restaurant. And while he's known for his savory and vegetarian dishes, he actually started out his cooking career as a pastry chef. Sweet is entirely filled with delicious baked goods, desserts, and confections starring Ottolenghi's signature flavor profiles and ingredients including fig, rose petal, saffron, orange blossom, star anise, pistachio, almond, cardamom, and cinnamon. A baker's dream, Sweet features simple treats such as Chocolate, Banana, and Pecan cookies and Rosemary Olive Oil Orange Cake, alongside recipes for showstopping confections such as Cinnamon Pavlova with Praline Cream and Fresh Figs and Flourless Chocolate Layer Cake with Coffee, Walnut, and Rosewater.

- Finalist for the 2018 James Beard Foundation Book Awards for "Baking and Desserts" and "Photography" categories
- Finalist for the 2018 International Association of Culinary Professionals (IACP) Cookbook Award for "Baking" category

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
368
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781607749141
Date de parution :
03-10-17
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
201 mm x 274 mm
Poids :
1496 g

Les avis