•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Agriculture
  6. Horticulture
  7. Technological Gap in Adoption of Cauliflower and Cabbage Production

Technological Gap in Adoption of Cauliflower and Cabbage Production

Utapal Kant, Arun Kumar Paswan, Satya Prakash
Livre broché | Anglais
64,45 €
+ 128 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Cauliflower and Cabbage comes under Cole crops. It contains good amount of vitamins like vitamin A, vitamin C and fair amount of proteins and fibers. The cauliflower is also a good source of minerals like Ca, Mg, P, Fe, Na, and S. In this book the gap in the technology in relation to the various components and subcomponents of Cauliflower and Cabbage production technology has been assessed. This book will be useful for students, teachers, and research scholars in the discipline of agriculture Extension Education, and Govt. Extension functionaries.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
112
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9786202802611
Date de parution :
09-09-20
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
176 g

Les avis