•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Berlin Cookbook (Hardcover)

Traditional Recipes and Nourishing Stories. the First and Only Cookbook from Berlin, Germany

Rose Marie Donhauser
Livre relié | Anglais
40,95 €
+ 81 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The Berlin Cookbook reveals how to make Schnitzel, Currywurst, Eisbein, Döner Kebap, and those jelly donuts known as Berliners-and how easy it is, since Berlin cuisine is simple, wholesome, and down-to-earth. This cookbook offers traditional recipes and also tells stories about the heritage of Berlin food: how Eisbein got its name, why Friedrich II made Prussian farmers plant potatoes, how meatballs were imported by Huguenots, and how Bismarck got his herring.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
100
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781935902515
Date de parution :
01-11-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
206 mm x 259 mm
Poids :
589 g

Les avis