•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Book of Jewish Food

An Odyssey from Samarkand and Vilna to the Present Day - 25th Anniversary Edition

Claudia Roden
Livre relié | Anglais
41,95 €
+ 83 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A result of 16 years of research, The Book of Jewish Food was originally published in 1997 when Jewish cuisine was overlooked by the food industry and enjoyed instead behind closed doors around the world. In this revolutionary book, Roden shone a light on the diverse flavours and cultural origins of those dishes, revealing the beauty and simplicity of traditional Ashkenazi and Sephardi food on the page for the first time. In doing so, she put Jewish food on the map and changed the modern culinary landscape for good.



This beautiful 25th anniversary edition with new content and recipes is a celebration of the food that has transformed our world, and will make the perfect gift for any home cook.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
608
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780241996645
Date de parution :
26-05-22
Format:
Livre relié
Dimensions :
196 mm x 251 mm
Poids :
1335 g

Les avis