•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Manual of Seed Saving

Harvesting, Storing, and Sowing Techniques for Vegetables, Herbs, and Fruits

Andrea Heistinger
Livre relié | Anglais
34,95 €
+ 69 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

"Makes it easy to find information in a snap, on most any edible you want to grow." --Kylee Baumle, Horticulture

Growing vegetables, fruits, and herbs from seed has many benefits for both the gardener and the planet. Why save seeds when you can buy them so cheap? Not only does seed saving allow you to grow a diverse, organic array of fruits and vegetables, it also offers an opportunity to work closely with nature and be even more hands-on with the food you grow, cook, and eat. Supported by research from the global conservation organizations Arche Noah and Pro Specie Rara, The Manual of Seed Saving features information on how to maximize seed quality and yield for crop plants like asparagus, carrots, corn, rhubarb, spinach, squash, and tomatoes. Plant profiles include critical information on pollination, isolation distances, cultivation, harvest, storage, and pests and diseases.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
344
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781604693829
Date de parution :
24-09-13
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
183 mm x 231 mm
Poids :
1038 g

Les avis