•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Philosophy of Curry

Sejal Sukhadwala
Livre relié | Anglais | Philosophy of
13,95 €
+ 27 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

There are curries on almost every continent, with a stunning diversity of flavors and textures across India alone, and many more interpretations the world over, including in Indonesia, Malaysia, Japan, Trinidad and the UK. But curry is difficult to define. The word has origins in ancient India, but its adoption by Portuguese and British colonizers saw curry reinterpreted in the west to encompass an entire cuisine, prompting many Indians to reject the term outright.

Sejal Sukhadwala probes the complex intersection of tradition and colonialism through the fascinating history of curry, from its association with Ayurveda - one of the world's oldest holistic healing systems to its enduring popularity in contemporary British culture. Garnishing this history is a surfeit of helpful advice on which oils to use, how to temper spices and where to find those all-important mouth-watering recipes.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
112
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780712354509
Date de parution :
01-11-22
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
130 mm x 202 mm
Poids :
249 g

Les avis