Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Soda Fountain

Floats, Sundaes, Egg Creams & More--Flavors and Traditions of an American Original

Gia Giasullo, Peter Freeman, Brooklyn Farmacy and Soda Fountain, Elizabeth Kiem
Livre relié | Anglais
25,45 €
+ 50 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A collection of 70 recipes celebrating the history and stories of the classic American soda fountain from one of the most-celebrated revival soda fountains in the country, Brooklyn Farmacy.
A century ago, soda fountains on almost every Main Street in America served as the heart of the community, where folks shared sundaes, sodas, ice cream floats, and the news of the day. A quintessentially American institution, the soda fountain still speaks of a bygone era of innocence and ease. When Brooklyn Farmacy & Soda Fountain opened its doors in 2010, it launched a revival of this great American original, capturing the hearts of a new generation.
Featuring abundant full-color photography and vintage illustrations and advertisements, The Soda Fountain explores a rich history--from the origins of seltzer in the nineteenth century, through the transformation of soda during Prohibition and the Depression years, right up to today's fountain renaissance. Featured recipes range from classics like the Purple Cow and Cherry Lime Rickey to contemporary innovations that have made Brooklyn Farmacy famous, like The Sundae of Broken Dreams (topped with caramel sauce and broken pretzel bits) and Makin' Whoopie! Sundae (with hot fudge and mini chocolate whoopie cakes).
Recreating beloved treats like egg creams and milkshakes with local, seasonal, and artisanal ingredients, Gia Giasullo and Peter Freeman, the sibling cofounders of Brooklyn Farmacy & Soda Fountain, teach you how to resurrect the proud American soda fountain tradition at your own kitchen counter. With its fascinating anecdotes, mouth-watering pictures and easy-to-follow steps, this nostalgic cookbook proves that the soda fountain is a culinary and cultural institution that continues to delight.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
217
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781607744849
Date de parution :
06-05-14
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
195 mm x 239 mm
Poids :
825 g

Les avis