•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Ultimate Guide to Cooking Rice the Indian Way

Prasenjeet Kumar
Livre broché | Anglais | How to Cook Everything in a Jiffy | n° 6
24,95 €
+ 49 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

From a Bed for Curries to Pilaf, Biryani, Khichdi, Idli, Dosa, Savouries and Desserts, No One Cooks Rice as Lovingly as the Indians Do...From Prasenjeet Kumar, the Amazon #1 bestseller of the "Cooking In A Jiffy" series of books, comes the ultimate rice cookbook that anyone looking for gluten-free food should just grab with both hands.Cataloguing the legendary "love affair" that Indians have with rice, the book narrates how rice forms an intrinsic part of every Indian's life from birth till death. In this background, this rice cookbook presents a total of 35 mouth-watering rice dishes, including 20 dishes where rice cookers can be used. There are eight plain rice recipes, five for cooking rice with lentils, five each for cooking rice with vegetables and meats, five ways to use rice in snacks and seven as desserts.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
206
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 6

Caractéristiques

EAN:
9781507658109
Date de parution :
22-01-15
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
133 mm x 203 mm
Poids :
240 g

Les avis