Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Veg Box EBOOK

10 Vegetables, 10 Ways

David Flynn, Stephen Flynn
Ebook | Anglais
14,99 €
+ 14 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

David and Stephen Flynn, a.k.a the Happy Pear twins, are back with their simplest cookbook yet!

The perfect collection for vegans, vegetarians, or anyone looking to eat more plant-based recipes - 'This book is awesome' Chris Evans

AUBERGINE - BEETROOT - BROCCOLI - CABBAGE - CARROT - CAULIFLOWER - COURGETTE - LEEK - MUSHROOMS - POTATOES

Ten vegetables, ten ways, The Veg Box makes cooking veg easier and tastier than ever before! This vibrant book is packed with over 100 new recipes that use just ten ingredients or less and showcase the delicious and diverse ways you can enjoy each vegetable.

Take carrots for example. Learn how to transform this simple produce into:
Carrot and Sesame Burgers
Roasted Carrot Tagine
Chewy Flapjacks with Carrot and Pistachio

Or how about courgettes? Watch them become:
Easy One-Pan Courgette Pizza
Courgette Crepes with Spinach and Ricotta
Courgette and Lemon Loaf Cake with a Lemon Curd

Building tips on eating more sustainably into family-friendly meals, quick weeknight dinners and sweet treats, this is healthy eating for our planet, our bodies and our tastebuds.

'Proper good food, less waste and very simple, delicious plant-based recipes' Joe Wicks

'
Super practical and full of great recipes for eating more plants and reducing food waste' Fearne Cotton

'The lads have done it again! A great concept and a beautiful book to help us all cook more delicious veg' BOSH!

'A delicious celebration of plants and all that they have to offer' Megan Rossi

'Their recipes are fantastic and you will love this book' Dr Rupy Aujla

'Delicious, sustainable meals everyone will enjoy' Dr Gemma Newman

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780241535257
Date de parution :
08-06-22
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis