•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Transport Phenomena in Food Processing

Livre relié | Anglais | Food Preservation Technology
405,45 €
+ 810 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Specifically developed for food engineers, this is an in-depth reference book that focuses on transport phenomena in food preservation. First it reviews the fundamental concepts regarding momentum, heat, and mass transfer. Then the book examines specific applications of these concepts into a variety of traditional and novel processes and products. Written by an international panel of researchers, Transport Phenomena in Food Processing provides a comprehensive, up-to-date assessment of the engineering principles key to improving food processing conditions and energy resources use.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
580
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781566769938
Date de parution :
11-12-02
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
176 mm x 278 mm
Poids :
911 g

Les avis