•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Unit Operations in Food Engineering

Albert Ibarz, Gustavo V Barbosa-Canovas
Livre relié | Anglais | Food Preservation Technology
321,45 €
+ 642 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

In order to successfully produce food products with maximum quality, each stage of processing must be well-designed. Unit Operations in Food Engineering systematically presents the basic information necessary to design food processes and the equipment needed to carry them out. It covers the most common food engineering unit operations in detail, including guidance for carrying out specific design calculations. Initial chapters present transport phenomena basics for momentum, mass, and energy transfer in different unit operations. Later chapters present detailed unit operation descriptions based on fluid transport and heat and mass transfer. Every chapter concludes with a series of solved problems as examples of applied theory.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
920
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781566769297
Date de parution :
29-10-02
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
161 mm x 244 mm
Poids :
1397 g

Les avis