Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
COOK UP A HEAPING DISH OF CULTURE WITH TASTY RECIPES FROM AMERICAN IMMIGRANTS Who knew culture could be so delicious? In THE COMING TO AMERICA COOKBOO...Savoir plus
Serve Up the Magic of Science with Fun and Kid-Friendly Cooking Experiments Break out your best aprons and spatulas: The Science Chef: 100 Fun Food Ex...Savoir plus
What melts in your mouth and not in your hands, plumps when youcook it, and comes in more than forty-eight scrumptious flavors?Give up? The correct an...Savoir plus
This is a student study guide to accompany Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 9th Edition. Nutrition for Foodservice and Culinary P...Savoir plus
Serve up a heaping lesson of history with delicious recipes from our nation's past-- from the pilgrims' first feast to today's high-tech, low-fat fare...Savoir plus
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 9 th Edition balances the perspectives of a nutritionist and a chef, offering the most up-to-dat...Savoir plus
This ready-to-use staff training manual covers three basic areas: safety and sanitation, food production skills and service ability. Discusses standar...Savoir plus
Take a Tasty Tour of America s 50 States 1. In what state were both the lollipop and the hamburger-on-a-buninvented? 2. Where do the largest watermelo...Savoir plus
Preparing a resume, putting together a job search portfolio, finding potential employers, interviewing, and generally advancing one's culinary career ...Savoir plus
Here at last is a dictionary that puts thousands of current nutrition terms at your fingertips. Written in plain English, this comprehensive dictionar...Savoir plus
Discover the delicious answers as you satisfy your hunger forscience! The Science Chef Travels Around the World is serving up a feast offun with over ...Savoir plus
Comprehensive guidance toward HR functions in hospitality Employee excellence is a cornerstone of success in the hospitality industry, and the human r...Savoir plus
Retaining Your Foodservice Employees is the second in a series ofthree books by Karen Eich Drummond on Foodservice EmployeeManagement. The other two t...Savoir plus
Learning about health and science has never been so fun --anddelicious! What does a heartbeat sound like? How strong is my hair? Why do myeyes blink? ...Savoir plus
Combine the insights of an experienced dietitian and a renowned chef in this practical guide to nutrition and food In the newly revised 10th Edition o...Savoir plus
Just as cookies go with milk and peanut butter goes with jelly, math and cooking go hand in hand. This fun-filled book shows youexactly how. With more...Savoir plus
Make sure your field experience is everything it ought to be withthis gold mine of expert tips and guidance Congratulations! You are about to embark o...Savoir plus