•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

A History of Cookbooks

Henry Notaker
Livre relié | Anglais | California Studies in Food and Culture | n° 64
69,45 €
+ 138 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A History of Cookbooks provides a sweeping literary and historical overview of the cookbook genre, exploring its development as a part of food culture beginning in the Late Middle Ages. Studying cookbooks from various Western cultures and languages, Henry Notaker traces the transformation of recipes from brief notes with ingredients into detailed recipes with a specific structure, grammar, and vocabulary. In addition, he reveals that cookbooks go far beyond offering recipes: they tell us a great deal about nutrition, morals, manners, history, and menus while often providing entertaining reflections and commentaries. This innovative book demonstrates that cookbooks represent an interesting and important branch of nonfiction literature.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
400
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 64

Caractéristiques

EAN:
9780520294004
Date de parution :
05-09-17
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
160 mm x 231 mm
Poids :
657 g

Les avis