•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Atlantic Seafood

Michael Howell
Livre broché | Anglais
34,95 €
+ 69 points
Format
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Drawing from over 20 years of experience as a professional chef in Chicago, Staten Island, Boston, and the Bahamas, Nova Scotia native and chef Michael Howell brings delicious twists to Atlantic seafood in this new cookbook. The book is organized by seafood type, so finding the right recipe is a breeze, and it also means home chefs will be able to select meals based on what's available in their area. An additional section on sustainable and ethical food choices helps readers make the right choices when it comes to buying Atlantic fish and shellfish. A must-have for any seafood enthusiast!
Includes 40 colour photographs as well as special instructions for sauces and stocks. Types of seafood include: char, clams, crab, haddock, halibut, lobster, mackerel, monkfish, mussels, oysters, salmon, salt cod, scallops, shrimp, smoked seafood, sole, squid, sturgeon, swordfish, and tuna.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
134
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781551097282
Date de parution :
01-04-10
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
206 mm x 236 mm
Poids :
430 g

Les avis