•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Benders' Dictionary of Nutrition and Food Technology

D A Bender
129,45 €
+ 258 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The study of food and nutrition covers many disciplines, ranging from agriculture, biology, physics and chemistry to food technology, nutrition and medicine. As research on the links between food and health continues to expand, it is more important than ever that specialists in such areas as food processing and nutrition be familiar with the often unfamiliar terminology that differing disciplines use.

This classic book meets that need. It provides succinct, authoritative definitions of over 6100 terms in nutrition and food technology (an increase of 20% from the previous edition). The book also includes nutrient composition data for 340 foods and an appendix with nutrient intake and other useful data.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
552
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781845690519
Date de parution :
09-06-06
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
147 mm x 221 mm
Poids :
780 g

Les avis