•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Biosensors in Food Processing, Safety, and Quality Control

Livre broché | Anglais | Contemporary Food Engineering
94,95 €
+ 189 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book details the latest developments in sensing technology and its application in food industry. It explores the opportunities created by the chemical and biosensing technology and improvements performed in recent years for better food quality, better food safety, better food processing and control, and better input for food industry. The chapters in this book have been divided into three sections: basic principles of chemical and biosensing technology, biosensors for food processing and control, and biosensors for food safety.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
360
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781138116009
Date de parution :
22-05-17
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
503 g

Les avis