•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Carotenoid Esters in Foods

Physical, Chemical and Biological Properties

Livre relié | Anglais | Food Chemistry, Function and Analysis | n° 13
360,45 €
+ 720 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Carotenoids are found in some food plants, flowers and animals, in free form and also esterified with fatty acids. Recent research has concentrated on the extent of carotenoid esters in these sources, how to measure their presence and the amount available for potential health effects. Focusing on the occurrence and assembly in foods, biosynthesis, analytical methods for identification and quantification, dietary intake and metabolism, the most recent research is represented and a balanced overview of what is known about carotenoid esters is provided. This book is a must have source for researchers in food science, nutrition and the food industry.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
488
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 13

Caractéristiques

EAN:
9781788012423
Date de parution :
06-03-19
Format:
Livre relié
Format numérique:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Dimensions :
163 mm x 231 mm
Poids :
771 g

Les avis