•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Cod

A Global History

Elisabeth Townsend
Livre relié | Anglais | Edible
18,45 €
+ 36 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

From Viking fisheries to Portuguese bacalao and beyond, a delectable and informative journey through cod fact, cuisine, and lore.

This is the first culinary history of a truly remarkable fish. Elisabeth Townsend follows cod around the globe, showing how its pursuit began with the Vikings, and exploring its influence on human affairs ever since. The book looks at the different ways cod has been caught, cooked, and eaten, often by the descendants of explorers, enslaved people, and traders. Cod examines the fish in the myths and legends of the North Atlantic, the West Indies, South America, West and Southeast Africa, and across the Indian Ocean to the Far East. It is a fascinating journey through cod fact and lore and features delectable historical and contemporary recipes that showcase the myriad ways cod can be consumed.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
180
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781789145984
Date de parution :
05-12-22
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
124 mm x 188 mm
Poids :
362 g

Les avis