Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Cooking and the Crown EBOOK

Royal recipes from Queen Victoria to King Charles III

Tom Parker Bowles
Ebook | Anglais
19,99 €
+ 19 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

Selected for
The Best Cookery Books to Give This Year, Daily Mail
The Best of the Year's Cookbooks, The Spectator

"A lovely book of scrumptious dishes."
Alexandra Shulman

"In his own inimitably engaging way, he's blended history, monarchy and gastronomy, bringing to life more than 200 years of royal food."
Country Life

"With unique access to centuries of the royals' menu archive and their chefs, Tom Parker Bowles has compiled a very enjoyable book for royal watchers." The Spectator

''A delicious insight' Daily Mail

'' There's a dash of history, a generous helping of recipes and sprinkles of enticing illustrations.'' Lucy Lethbridge, The Oldie

Blending history, monarchy, and gastronomy, Tom Parker Bowles guides the reader on an adventure across royal culinary history

From breakfasts, picnic lunches and dinners, to coronations and state banquets, Cooking and the Crown showcases an abundance of beloved royal recipes for all seasons and occasions. From Queen Camilla's porridge to the King's wet martini, George V's Curry to Queen Mary's birthday cake, sophisticated creations feature alongside dishes of surprising simplicity, combining historical insights with modern tastes.

Each chapter is accompanied by fascinating tales of royal kitchens, chefs and culinary traditions. Weaving together material from the royal archives, contemporary accounts and personal insight, Tom Parker Bowles paints a vivid picture of royal tastes and traditions, as far back as Victorian times.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781783256075
Date de parution :
25-09-24
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis