•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Cooking Free

220 Flavorful Recipes for People with Food Allergies and Multiple Food Sensitivities: A Cookbook

Carol Fenster
Livre broché | Anglais
26,95 €
+ 53 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Does wheat sensitivity keep you from eating hearty breads? Or lactose intolerance mean the end of ice cream? Not anymore! Nutrition expert Carol Fenster has spent years developing recipes free of the food allergens that wreak havoc on your health, but full of the flavors you love.

Because so many of the 6 to 7 million Americans with food allergies have sensitivities to more than just one food, Fenster has created dishes that remove five of the most common allergens-gluten, dairy, eggs, and sugar-providing one book full of delicious recipes for you and your entire family, no matter what your individual dietary needs.

Complete with tips on cooking without traditional ingredients and conversion tables that will show you how to substitute alternative ingredients in your own recipes, this book can help keep you healthy while allowing you to indulge in delectable breads, entrées, and desserts.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
336
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781583332153
Date de parution :
01-10-05
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
192 mm x 236 mm
Poids :
544 g

Les avis