•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Curried Cultures

Globalization, Food, and South Asia Volume 34

Livre relié | Anglais | California Studies in Food and Culture | n° 34
127,45 €
+ 254 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Although South Asian cookery and gastronomy has transformed contemporary urban foodscape all over the world, social scientists have paid scant attention to this phenomenon. Curried Cultures-a wide-ranging collection of essays-explores the relationship between globalization and South Asia through food, covering the cuisine of the colonial period to the contemporary era, investigating its material and symbolic meanings. Curried Cultures challenges disciplinary boundaries in considering South Asian gastronomy by assuming a proximity to dishes and diets that is often missing when food is a lens to investigate other topics. The book's established scholarly contributors examine food to comment on a range of cultural activities as they argue that the practice of cooking and eating matter as an important way of knowing the world and acting on it.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
328
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 34

Caractéristiques

EAN:
9780520270114
Date de parution :
01-05-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
155 mm x 231 mm
Poids :
544 g

Les avis