•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Agriculture
  6. Horticulture
  7. Effect of gamma radiations on the proximate analysis of fresh Tomato

Effect of gamma radiations on the proximate analysis of fresh Tomato

Shelf life enhancement by radiation and inhibit earlier spoilage of tomato

Neelma Munir, Ayesha Manzoor, Shagufta Naz
Livre broché | Anglais
39,45 €
+ 78 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Tomato (Lycopersicon esculentum Miller)is the one of the most important and readily consumed fresh vegetable of the world. Tomato belongs to Solanaceae family also called Nightshade family. Other members of this family are eggplant, capsicum and potato etc. It is one of the most important growing crops of Pakistan. It contains a large amount of nutrients, which is obtained in cheapest price. But its shelf life is very less and the tomato rottening starts within one or two days after harvest.It is therefore very important to find out an effective means of sterilization for tomato. Gamma radiation is an important sterilization method to eradicate different bacteria, and fungi that cause rottening of fruits and vegetables. Nutritional components of tomato can be analyzed by proximate analysis.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
56
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783659743559
Date de parution :
30-07-15
Format:
Livre broché
Dimensions :
150 mm x 220 mm
Poids :
95 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.