Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Technique
  6. Effect of Irradiation on the Storage Stability of Whole Wheat Flour

Effect of Irradiation on the Storage Stability of Whole Wheat Flour

Effect of Irradiation on Wheat Flour

Farah Alam, Masood Sadiq Butt, Hafiz Ansar Rasul Suleria
Livre broché | Anglais
58,45 €
+ 116 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Food safety has become an important factor in our lives and it is necessary to think about agriculture products hygiene consistent with the idea of "farm to table". Food safety is a subject of growing importance to consumers. One reason is the emergence of new types of harmful bacteria or evolving forms of older ones that can cause serious illness. Radiation treatment of food may effectively control food borne pathogens microorganism, bacteria and parasites organism, insect infestation, delay ripening and inhibit sprouting. A direct benefit of good food irradiation practices is the reduction of food borne illness and significant shelf life extension of the irradiated product. Another benefit of extreme importance is related to the possibility of that food irradiation may prevent the use of highly toxic fumigants which were also found to cause environmental pollution and do harm to the ozonosphere. The irradiation technology is recommended for no toxicity, no pollution, no remains, by many organizations: World Health Organization (WHO), Food and Agriculture Organization (FAO), International Atomic Energy Agency (IAEA) and Codex Alimentarius Commission (CAC)etc.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
140
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783848421565
Date de parution :
08-06-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
213 g

Les avis