•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food Allergens

Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks

126,95 €
+ 253 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Presents research findings that pinpoint the potential risk factors contributing to the inadvertent exposure of allergic consumers to allergens
Assembles a collection of innovative allergen control measures and programs tailored to the needs of specific operations at various stages of the food chain
Highlights key legislative initiatives that are in various stages of development and implementation at the federal, state, and community level

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
255
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9783319665856
Date de parution :
29-11-17
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
553 g

Les avis