•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food-Borne Viruses

Progress and Challenges

Michael P. Doyle, Marion P.G. Koopmans, Dean O. Cliver, Albert Bosch
Livre relié | Anglais | Emerging Issues in Food Safety
111,95 €
+ 223 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Details the distribution, definition, and impact of food-borne viruses, illuminating this major health concern.

  • Summarizes the latest knowledge on these viral strains, their detection and control, and associated challenges, and points toward important new directions for future research.
  • Explores the effect of commonly detected food-borne viruses and new viruses, such as SARS virus, coronavirus, Nipah virus, and avian influenza virus, on food practices.
  • Essential reading for researchers and practitioners interested in any aspect of food-borne viral illness.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
245
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781555814649
Date de parution :
13-03-08
Format:
Livre relié
Format numérique:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Dimensions :
162 mm x 229 mm
Poids :
544 g

Les avis