•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food, Ethics, and Society

An Introductory Text with Readings

Anne Barnhill, Mark Budolfson, Tyler Doggett
Livre broché | Anglais
181,45 €
+ 362 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Food, Ethics, and Society: An Introductory Text with Readings presents seventy-three readings that address real-world ethical issues at the forefront of the food ethics debate. Topics covered include hunger, food justice, consumer ethics, food and identity, food and religion, raising plants and animals, food workers, overconsumption, obesity, and paternalism. The selections are enhanced by chapter and reading introductions, study questions, and suggestions for further reading. Ideal for both introductory and interdisciplinary courses, Food, Ethics, and Society explains basic philosophical concepts for new students and forges new ground on several ethical debates.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
672
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780199321742
Date de parution :
16-08-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
190 mm x 229 mm
Poids :
1133 g

Les avis