•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

From Label to Table

Regulating Food in America in the Information Age Volume 82

Xaq Frohlich
Livre broché | Anglais | California Studies in Food and Culture
50,95 €
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

How did the Nutrition Facts label come to appear on millions of everyday American household food products? As Xaq Frohlich reveals, this legal, scientific, and seemingly innocuous strip of information can be a prism through which to view the high-stakes political battles and development of scientific ideas that have shaped the realms of American health, nutrition, and public communication. By tracing policy debates at the U.S. Food and Drug Administration, Frohlich describes the emergence of our present information age in food and diet markets and examines how powerful government offices inform the public about what they consume. From Label to Table explores evolving popular ideas about food, diet, and responsibility for health that have influenced what goes on the Nutrition Facts label--and who gets to decide that.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
312
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780520298811
Date de parution :
17-10-23
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 226 mm
Poids :
430 g

Les avis