•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Growing Kale Leaves, Brussels Sprouts and Celery

Roby Jose Ciju
Livre broché | Anglais | All about Vegetables
17,45 €
+ 34 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Kale leaves and Brussels sprouts are a group of nutrient-dense Cruciferous (brassica) vegetables. Some recent scientific researches conducted at the William Paterson University, New Jersey concluded that Cruciferous vegetables and dark leafy greens are the most nutrient-dense, plant-based foods available today. This small book of 100 pages explains in detail growing practices, health benefits, food preparations, and nutrient information of kale and brussels sprouts, along with that of celery, another nutrient-dense food.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
102
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781493651719
Date de parution :
04-11-13
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
145 g

Les avis