Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Handbook of Food Processing Equipment

George D Saravacos, Athanasios E Kostaropoulos
Livre broché | Anglais | Food Engineering
259,45 €
+ 518 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Recent publications in food engineering concern mainly food process engi- neering, which is related to chemical engineering, and deals primarily with unit operations and unit processes, as applied to the wide variety of food processing operations. Relatively less attention is paid to the design and operation of food processing equipment, which is necessary to carry out all of the food processes in the food plant. Significant technical advances on processing equipment have been made by the manufacturers, as evidenced by the efficient modem food pro- cessing plants. There is a need to relate advances in process engineering to proc- ess equipment, and vice versa. This book is an attempt to apply the established principles of transport phe- nomena and unit operations to the design, selection, and operation of food pro- cessing equipment. Since food processing equipment is still designed empiri- cally, due to the complexity of the processes and the uncertainty of food properties, description of some typical industrial units is necessary to understand the operating characteristics. Approximate values and data are used for illustra- tive purposes, since there is an understandable lack of published industrial data.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
698
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781461352129
Date de parution :
21-09-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
178 mm x 254 mm
Poids :
1238 g

Les avis