•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Handbook of Hygiene Control in the Food Industry

559,95 €
+ 1119 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Handbook of Hygiene Control in the Food Industry, Second Edition,

continues to be an authoritative reference for anyone who needs hands-on practical information to improve best practices in food safety and quality.

The book is written by leaders in the field who understand the complex issues of control surrounding food industry design, operations, and processes, contamination management methods, route analysis processing, allergenic residues, pest management, and more.

Professionals and students will find a comprehensive account of risk analysis and management solutions they can use to minimize risks and hazards plus tactics and best practices for creating a safe food supply, farm to fork.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
756
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780081001554
Date de parution :
17-06-16
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
218 mm x 277 mm
Poids :
2335 g

Les avis