•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

History of Food and Nutrition Toxicology

134,45 €
+ 268 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

**Selected for Doody's Core Titles(R) 2024 in Nutrition**

History of Food and Nutrition Toxicology, part of the History of Toxicology and Environmental Health series, provides an overview of history in the field to help readers better understand future applications for evaluating newer and valuable approaches and their impacts on human health. The book explores issues associated with chemical contaminants, toxicants, the use of dietary supplements and pharmaceuticals, and increasing concerns surrounding food toxicity and safety. The addition of historical case studies and end-of chapter questions make the book ideal for toxicologists, food scientists, pharmaceutical scientists, and other researchers who want to understand current state and future challenges in the field.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
348
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780128212615
Date de parution :
24-08-23
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
539 g

Les avis