•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Biologie
  6. Biochimie
  7. Hypocholestremic Effect of Polyherbal Supplementation on Poultry

Hypocholestremic Effect of Polyherbal Supplementation on Poultry

Lipid Profile of Various Genotypes of Poultry on Polyherbal Dietary Supplementation

Chetna Mahajan, Abhishek Gupta
Livre broché | Anglais
48,45 €
+ 96 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Egg is a rich source of all the essential amino acids, minerals and vitamins but it also contains about 200-250mg of cholesterol and is considered to be a major source of dietary cholesterol. Polyherbal preparation containing Emblica officinalis (Amla), Ocimum sanctum (Tulsi), Withania somnifera (Ashwagandha) and Tinospora cordifolia (Giloy) on dietary supplementation showed a significant hypocholestremic effect (P0.05) in poultry serum and eggs. This preparation can be effectively used for reducing lipid contents in egg yolk for human consumption with the reduced the risk of cardiovascular diseases.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
112
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783659207525
Date de parution :
10-10-12
Format:
Livre broché
Dimensions :
150 mm x 220 mm
Poids :
177 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.