•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Vie pratique
  4. Livres de cuisine
  5. Livres de cuisine de base
  6. Innovative Creation of Nutrient Dense Food From Vegetables Powder

Innovative Creation of Nutrient Dense Food From Vegetables Powder

Muhammad Waseem
Livre broché | Anglais
37,95 €
+ 75 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Worldwide, millions of tons vegetables are produced but majority of this surplus produce goes to waste prior finding place on the food table. Postharvest losses of vegetables in Pakistan are highest i.e. up to 45%. Failure to convert high value and underutilized vegetables to value added foods of economic significance does not only escalate risks of poor access of vegetables in consumer market but also contribute to the burden of food insecurity and nutritional inadequacies among economically weaker population groups. Nexus to the problem stated, this study was planned to investigate functional, nutritional, toxicological, rheological properties of microwave heat treated, blanched, acid and base treated vegetables powders i.e., spinach, cabbage and potato powders. The study also probed the proximate composition, mineral profiling, toxicological, textural and organoleptic features of spinach, cabbage and potato powders supplemented unleavened flatbread (chapatis) at @ 2.5 - 10%.


Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
174
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9798210204974
Date de parution :
16-04-22
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
240 g

Les avis