•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Interpreting Food at Museums and Historic Sites

Michelle Moon
Livre relié | Anglais | Interpreting History | n° 6
172,95 €
+ 345 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Interpreting Food at Museums and Historic Sites offers a framework for understanding the big ideas in food history, suggesting best practices for linking objects, exhibits and demonstrations with the larger story of change in food production and consumption over the past two centuries - a story in which your visitors can see themselves, and explore their own relationships to food. This book can help you develop food interpretation with depth and significance, making relevant connections to contemporary issues and visitor interests.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
220
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 6

Caractéristiques

EAN:
9781442257207
Date de parution :
19-11-15
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
178 mm x 257 mm
Poids :
680 g

Les avis