Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Kew on a Plate with Raymond Blanc EBOOK

Royal Botanic Gardens, Kew, Raymond Blanc
Ebook | Anglais
3,99 €
+ 3 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

The best dish on Raymond's menu, according to Raymond, is the 'one that's in season'.

In this unique TV series and book, Raymond Blanc and Royal Botanic Gardens, Kew have created a stunning Kitchen Garden at Kew to showcase the heritage and botany of our favourite plants as well as uncover their growing and cooking secrets.

We'll explore how these plants arrived in the UK, brought back by intrepid plant hunters, how they flourished and how they spread to become part of our everyday meals.

The Kew gardeners offer their tips and expertise in growing this produce, from carrots to potatoes, rhubarb and gooseberries, apples and peas.

And interwoven with these stories will be Raymond's Blanc's detailed tasting notes and 40 mouth-watering recipes. Raymond's unparalleled expertise is drawn from three decades of experience in his own restaurant kitchen garden. He brings with him a lifetime's passion about fruit and veg, knowing exactly which apple is the perfect variety for his Tarte Tartin and which potato makes the perfect Sunday roast.

With a wealth of stunning historical illustrations, woodcuts and images as well as beautiful recipe photography, this will be a book to treasure for life.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781472224385
Date de parution :
04-03-15
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis